×
Hopp til innhold
Bias Light PWM følsomhetsdimmer

Vi introduserer våre 30Khz flimmerfrie dimmere: Den jevneste og mest komfortable dimmeopplevelsen for PWM-sensitive individer

Vi er glade for å kunngjøre at vi nå tilbyr et helt nytt dimmealternativ. Den nye MediaLight Flicker-Free Dimmer gir den jevneste og mest komfortable dimmeopplevelsen for de som er følsomme for PWM (pulsbreddemodulasjon). Hvis du noen gang har slitt med øynene, migrene eller tretthet som følge av bruk av dimmer, så er dette produktet for deg.

PWM-flimmerfri skjevhetsbelysning

Det er anslått at opptil ti prosent av befolkningen er følsomme for PWM, så vi er sikre på at dette nye produktet vil hjelpe mange mennesker. Hvis du har lett etter en flimmerfri dimmer, trenger du ikke lete lenger - MediaLight 30Khz flimmerfri dimmer er den perfekte løsningen.

Vi leter alltid etter måter å forbedre produktene våre og tilby den best mulige opplevelsen til våre kunder. Vi vet at denne nye 30Khz flimmerfrie dimmeren vil gi en beroligende dimmeopplevelse for de som er følsomme for PWM. Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger, ikke nøl med å kontakte oss - vi vil gjerne høre fra deg. Takk for din fortsatte støtte!

Med MediaLight kan du endelig nyte den perfekte dimmeopplevelsen uten å bekymre deg for PWM-følsomhet eller flimmer. For øyeblikket er den flimmerfrie dimmeren ikke tilgjengelig med en fjernkontroll (vi jobber med det!). Den kan imidlertid kobles til en fjerndimmer så lenge den andre dimmeren bare brukes til PÅ/AV med lysstyrken satt til 100 %, noe som omgår fjernkontrollens dimmefunksjon (det er ikke mulig å kjøre to dimmere i en serie). Hvis du ønsker å kombinere en flimmerfri dimmer med en annen fjerndimmer, som beskrevet, må du sørge for å legge til en hunn USB-til-hun DC-adapter til bestillingen din. 

Forrige artikkel Demp bias-lysene dine: Slik velger du riktig dimmer for TV-en din
Neste artikkel En lang prat om skjevhetsbelysning med Todd Anderson fra AVNirvana.com